Vrtne garniture

Vrtne garniture MOSAICO by REPUA so že desetletje paradni konj naše blagovne znamke, saj jih izdelujemo že od leta 2009. Vse naše zunanje garniture so skrbno oblikovane, načrtovane ter ročno narejene po naročilu kupca. Naš cilj je, da vsaki stranki naredimo sedežno garnituro, ki bo maksimalno izkoristila njihov prostor ter nudila udobje, ki si ga stranka zasluži in pričakuje. To dosežemo s preizkušenimi izbranimi materiali. Za izdelavo vaše sanjske zunanje sedežne garniture lahko pri nas izbirate med različnimi materiali; Les ( macesen, hrast, oreh, tropski les…), kovinami (železo, rosfraj, aluminij), blagom (vodoodporni, barvasti, vzorčni, reliefni) in peno (spominsko, vodoodporno, kombinirano).

Ležaniki

Ležalniki MOSAICO by REPUA odražajo izredno udobje in nudijo odličen počitek. Vse to je zahvala naši odlični spominski peni, ki vam resnično nudi udobje za sprostitev. Pri ležalnikih lahko izbirate med velikostmi (enosed, dvosed ali več) ter dodatki ( odlagalna površina, mini mizica itd.)

Notranje pošištvo

Mize

Značilnost ter prepoznavnost masivnih miz MOSAICO by REPUA so kovinski metuljčki. Te preprečijo razpokam v lesu, da bi les pokal naprej, dajejo pa mizi tudi bolj robusten in industrijski videz. Razpoke so zalite z umetno maso (epoksi), katero barvo pa lahko stranka izbira po lastni želji in se s tem prilagaja drugim kosom pohištva v prostoru. Tudi pri masivnih mizah lahko izbirate med različnimi vrstami lesa in oblikami ter materiali nog (les, kovina). Izdelujemo klubske mize, jedilne mize in masivne pisarniške mize.

Stoli

Za stole MOSAICO je značilno da so industrijskega videza, saj jih zelo radi kombiniramo z kovino ter dodatki masivnega lesa. To daje stolom trdnost, stabilnost in rubusten videz. Vsako kovinsko ogrodje je prašno barvano kar pripomore k daljši trajnosti in obstojnosti barve. Izdelujemo različne dizajne barskih stolov, kot tudi navadne kuhinjske stole, ki se lahko uporabljajo še v druge namene.

Notranje garniture

Notranje garniture MOSAICO by REPUA se od zunanjih garnitur razlikujejo po se bolj dodelanih detailih in sofisticiranih linijah. Dizajn je nekoliko bolj nezen in prilagojen nortranjemu pohistvu, kajti notranje garniture so sredisce bivalnega prostora kjer se ljudje največ zadrzujejo. Materiali za notranje garniture so po vecini enaki kot za zunanje, kar se tice lesa je malenkostno drugace obdelano, blazine so nekoliko debelejše, blago pa je nekoliko bolj mehkejše in nežno saj ne potrebujemo vodoodporne impergnacije.

Mosaico luči

MOSAICO BY REPUA izdelujemo luči, ki jih je že naravno oblikovala narava. To pomeni da jih izdelujemo iz ukrivljenega debla, plohov z naravnim robom in masivnih vej. Seveda pa izdelujemo tudi luči z ravnimi linijami za moderne ambiente. Vse vrste luči seveda delujejo na led tehnologiji, ki se ne segreva (led trakovi, vgradne luči).